نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 18 آبان 1391برچسب:, توسط گلوریا |

   آبیاری در فضای سبز و توجه به اصول صحیح آبیاری در داشتن فضای سبزی پایدار بسیار موثر است.تامین آب بویژه در مناطق گرم و خشک دغدغه اصلی مدیران میباشد تا جایی که باعث محدودیت کار میشود.

رعایت موارد زیر کمک زیادی در کاهش تنش آبیاری میکند:

اصل اول انتخاب گیاهان با توجه به اقلیم منطقه میباشد.گیاهان سازگار با شرایط آب و هوایی منطقه انتخاب شوند و از اعمال سلایق شخصی جلوگیری شود.خرید نهال از کانال فضای سبز انجام شود نه آنکه کارپردازی با سلیقه خود اقدام کند.درخت بید یا چنار و صنوبر درختان زیبایی هستند ولی نمیتوان در فضای سبز شهری مثل کاشان کاشت.

اصل دوم آنست که هر چقدر بستر کاشت گیاهان مناسبتر و نزدیک به بهترین شرایط باشد نیاز آبی گیاه کمتر و مقاومت آن در برابر تنش های کم آبی بیشتر خواهد بود.خاک رسی با نگه داشتن آب در زمان بیشتر دوره آبیاری را طولانی تر میکند.این بدان معنی نیست که خاک مورد استفاده برای تمام درختان رسی باشد بلکه ترکیبی از خاک رسی و شنی............

اصل سوم کنار گذاشتن سیستم های آبیاری سنتی و استقبال از سیستم های جدید:سیستم آبیاری قطره ای و بارانی در اغلب فضاهای جدید در میزان مصرف آب موثر بوده است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 18 آبان 1391برچسب:چمن, توسط گلوریا |

 

 

چمن

 

 

 چمن در طراحی و ایجاد فضای سبز در هر پارک، نقش مهمی را ایفا می کند و همانند ایجاد زمینة مناسب در یک تابلوی نقاشی است که با انواع درختچه های زینتی یا حاشیه های گل به طور الوان خلق می شود. ولی خلق این زمینة سبز، خود مشکلات و مسائلی را به همراه دارد که رعایت و حراست رشد و نمو آن ضروری می باشد. زیبایی و لطافت هر پارک هنگامی کامل خواهد شد که سبزی مطبوع چمن زمینه اصلی آن باشد و شاید گیاه دیگری نتوان یافت که جایگزین آن گردد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 18 آبان 1391برچسب:گلخانه, توسط گلوریا |

 آنچه که برای ساخت گلخانه باید بدانید

1-     تعریف گلخانه: 
 گلخانه بخش محدودی از فضاست که در آن کلیه عوامل محیطی قابل کنترل بوده و برای کشتهای متراکم و تولید محصول خارج فصل و یا خارج از محیط طبیعی گیاه احداث میگردد.
 
2- انواع گلخانه ها :
گلخانه ها از نظر نوع تو لید و نوع تیپ سازه دارای انواع مختلفی به شرح ذیل می باشند.
تقسیم بندی بر اساس نوع تولید:
۱-2- گلخانه های تولیدی سبزی و صیفی شامل محصولاتی نظیر خیار, گوجه فرنگی, توت فرنگی, فلفل, بادمجان, طالبی, سبزیجات برگی(ریحان- شاهی و........) می باشد.
2-2- گلخانه های تولید گل و گیاهان زینتی برای تولید انواع گلهای شاخه بریده(رُز- ژربرا – گلایول – داودی) وگلهای آپارتمانی می باشد.
3-2- سالنهای گلخانه ای تولید قارچ دکمه ای و قارچ صدفی
از نظر نوع سازه گلخانه ها به دو دسته چوبی یا سنتی و مدرن یا فلزی تقسیم می شوند.
4-2- گلخانه های چوبی
اسکلت اصلی این گلخانه ها از چوب با پوشش پلاستیک مـی باشد. ارتفاع در ایـن سازه هـا 2 تا 3 متر و سیستم گرمایی و تهویه مناسبی ندارد و بدلیل ارتفاع پایین مناسب کشت محصولاتی نظیر خیار و گوجه فرنگی نمی باشد. مزیت این گلخانه ها قیمت ارزان احداث هر واحد آن می باشد ولی بدلیل نامناسب بودن محیط داخلی برای رشد گیاه معمولاً میزان تولید در واحد سطح در مقایسه با گلخانه های مدرن بسیار کمتر است. بدلایل ذکر شده این نوع گلخانه ها توسعه نیافته است و گلخانه های چوبی که قبلاً احداث شده به تدریج به گلخانه های مدرن تبدیل می شوند.

 



ادامه مطلب...

.: Weblog Themes By LoxBlog :.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.